lördag 14 november 2009

Slutbloggat?

Haha, nej då! Det har dock inte blivit så mycket bloggande den här veckan på grund av att någon har kallat mig till tjänst. Sitter och lirar Call of dutty och då blir det inte mycket tid över till skrivande då man jobbar och tränar 5-6 pass i veckan. Dåligt att skylla på det kanske men man måste ju prioritera lite här i livet.

Läget i laget då? Ja, det har varit en del sjukdomar och vi får väl se hur läget är på söndag. Förhoppningsvis har de sjuka blivit friska och de friska hållt sig ... ja friska. Sedan är ju allt relativt när det gäller mental hälsa men där är det svårt att göra något på kort tid. Tycker ändå att vi som har kämpat på i veckan har gjort det bra där tisdagens träning var en fysisk holmgång och de senare har varit lite mer finslipande. Trist att inte alla kunnat delta när vi gått igenom anfall och försvar men jag tror att det ser liknande ut i de flesta lagen nu så där är det nog jämnt skägg. För att fylla ut leden lite lånade vi in en kille från Skövde som körde torsdag och fredag. Kan säga att han såg ruskigt spelsugen ut!

Silwing då? Ingen aning faktiskt. De inledde minst sagt starkt men är kanske inne i en liten svacka nu. Klart är att de är ett tungt lag som präglas av skytte. De har även en taktisk ledare som säkert tittar på sätt att ta bort exempelvis Hampus ur matchen. Därför oerhört viktigt att fler spelare kliver dit på söndag. På målvaktssidan har Silwing två bra killar varav den där Berg alltid är något av ett spöke för oss. Skulle inte förvåna mig om det är han som startar av den anledningen. Senast vi möttes var i Eskil cup där vi spelade 3-2-1 för att störa deras skyttar och då fick de svårt. Men där hade vi hjälp av en mindre hall och försäsong är alltid försäsong. Nu är vi i deras borg i Högdalen och senast vi var där blev det en jävligt tråkig tillställning - sett ur våra ögon vill säga.

Det är i vilket fall som helst en viktig match för både oss och Silwing där det kan visa sig om vi ska vara topp-3 eller topp-5 i år. Vi siktar såklart på en kvalplats och behöver varje seger vi kan ta. Sitter och tittar lite på serien nu och det är stört hur jämnt det är nu bakom Djurgården. Visserligen har bara 6-7 omgångar gått men det är sex lag inom 3 poäng och jag tror banne mig att det kommer se ut såhär fram till en bit efter jul. Där någonstans tror jag att träning och eventuella skador kommer göra att tre-fyra lag sticker iväg. Men redan nu måste vi ta de där viktiga poängen så att vi har chansen att vara ett av lagen som är med i toppen.

Men nu är det fortfarande lördag och det är taggning som gäller. Tror faktiskt att jag ska ta en paus i spelandet nu och träna på att lägga golv inför landslagsturneringen i januari.

Inga kommentarer: