torsdag 19 november 2009

Liverapport på hemsidan på söndag!!

Är du kära läsare en av många som inte har särskilt mycket för sig på söndagskvällarna? Kanske känns höstrusket tråkigt och du vill fylla den tiden med lite spännande liverapportering? Då har vi i IFK lösning för just dig! Gå in på vår hemsida http://www.ifknykoping.org/, klicka in på herrar div. 1 och så har du möjlighet att via liverapportering följa matchen mellan IFK och Tyresö med start 19.00. Och du förresten, samla hela familjen vetja! Bara att tända lite ljus, poppa popcorn och bänka er framför datorn för att känna rysningen för var gång det ploppar upp ny information. Bor du här i Nyköping hoppas jag ju att du tar dig ner till Sporthallen för att uppleva spänningen på plats. Men har du förhinder, eller helt enkelt bor på annan ort är det här helt klart det näst bästa.

Bara häromdagen ringde en herre som dessvärre drabbats av svininfluensan och därför inte kunde dyka upp i hallen. "Vad i all världen ska jag ta mig till" flåsade han besviket mellan spyor och snytningar. Då svarade jag bara: "Men du gamle gosse! Du kopplar bara upp dig på nätet såklart och följer matchen där." Att höra lyckan i hans dödsrosslingar kommer bära mig hela veckan.

Ta nu chansen att dela handbollsglädjen genom att antingen ta dig ner till Sporthalsen eller följa oss på nätet. Och oroa dig inte. Du hinner gott och väl se matchen innan På spaning med Bridget Jones börjar på trean!

5 kommentarer:

Sumpan sa...

www.ifknykoping.org ska det vara...

pelle sa...

tack sumpen! det är ändrat nu

Måste veta sa...

Är det verkligen "På spaning med Bridget jones på sön" ? :O

Anonym sa...

http://brahandboll.wordpress.com/ allt om Div1 Södra/Norra

pelle sa...

Till "Måste veta"

Visst är det På spaning med BJ på söndag! Iaf enligt www.tv.nu