onsdag 25 november 2009

20 000

Då har bloggen passerat 20 000 träffar och det tänkte jag fira med ett skrapa en eller ett par jultrissar. Vilken jäkla tur att styrelsen har slängt på oss dem! Försöker minnas var i kontraktet det står om att vi är tvungna att ta lotterna men kan inte riktigt minnas. Men med lite tur kanske fotbollsdamerna kan få åka stor buss hela nästa säsong också ifall vi säljer duktigt.

Måndags- och tisdagsträningarna har varit småjobbiga med mattövningar och stöta och säkra. Det har även inneburit fotbollsförlust för gubbsen... Vill egentligen inte nämna det men Simon lipar ju så mycket då. Tror vi har fel taktik där vi hoppar över mittfältet och tjongar upp den för långt. Lite för mycket Lagerbäck för min smak.

Matchsnacket (från Tyresömatchen vill säga) igår handlade såklart om att försvaret inte räckte till, att vi prioriterar fel och att styrningen behöver bli tydligare från bänken. Det behövdes inte sägas mycket mer då de allra flesta vet vad som gick fel både individuellt och kollektivt. Gör om, gör rätt!

Idag är ledigt och sedan har vi torsdag och troligen fredag på oss att korrigera och hitta gnistan igen. Vår kloke materialare var inne på att vi måste hjälpa varandra i novemberrusket för att inte deppa ihop. Det är sjukt att väder och mörker kan påverka en så mycket som det gör. Jag är helt slut själv och när man jobbat en tuff dag för att sedan ta sig till träning är det svårt att hålla humöret uppe. Men vi har lite att se fram emot i december med en lagfest tillsammans med damlaget, samt en golvläggning i januari. Ja det är sannerligen glada tider vi går emot!

Så upp med humöret boys så ses vi på torsdag, glada som aldrig förr!

2 kommentarer:

Dalin sa...

Du glömde nämna deltagaravgiften som grädde på golvet;) Men glöm inte att snart är det julafton och då kommer tomten... Har för övrigt en känsla av att jag kommer sätta en knorr på dig ikväll. Som hämnd för att du limmade ett skott från mig i tisdags.hihi

pelle sa...

Haha, jag valde att inte nämna den då vi ännu inte officiellt fått klart om det blir någon sådan avgift. Men det blir väl tomten som kommer med den julsmällen!

Sen kan jag säga att det fortfarande svider i händerna efter att ha limmat skottet... haha