tisdag 17 november 2009

Pellinho strikes again!

Igår var vi lediga efter matchen i Söndags. Som jag nämnde tidigare har vi haft en del sjukdomar i laget och lite ledighet var befogad. Extra hade även de en tuff match i söndags samt att några av juniorerna deltog i pojk-sm. Full rulle i helgen alltså! Men segrar för både A- och B-lag gav fotboll på dagens träning istället och då vi än en gång var färre till antalet klev yours truly fram och dominerade igen. Två kassar idag igen och vinst för gubbarna med 3-2! En förlusttrend har brutits och förhoppningsvis är vi gamlingar på gång igen. Inga självmål den här gången vilket underlättade...

I övrigt är tisdagarna alltid veckans fysiskt jobbigaste träning. Då kommer vi igång med att springa stegar samt den underbara stöta och säkra. Lyckligtvis är stretching A och O när det kommer till målvaktsspel så den senare brukar vi slippa även om vi har en egen version då vi jobbar mellan stolparna.

I övrigt snackade vi lite om matchen mot Silwing och vi var såklart väldigt nöjda med resultatet. Vi slår ett av topplagen med åtta bollar men viktigast är att vi blott släpper 21 bollar. Försvaret har tidigare läckt som ett såll men de senaste matcherna har vi kommet mer rätt vilket gjort att målvakterna kunnat spela ut hela registret. Vi har ännu en gång fått nyttja vår fysik i våra kontringar och på så vis trötta ut våra motståndare. Men samtidigt påpekade Kenta att förra vinsten inte betyder något alls inför nästa möte som blir hemma på söndag klockan 19. En verklig drömtid att lira och jag känner lite med Tyresö som tvingas hit vid en sån usel matchtid. Det är nån plastbandyturnering och därför ligger matchen så sent. I vilket fall som helst är det vinst som gäller för att befästa vår placering. Helt plötsligt har vi blivit ett jagat lag och det är en helt annan press. I och med det jämna läget är det nästan uteslutande fyrapoängsmatcher kvar innan jul. Och ja, eftersom vi möter samma gäng en gång till kort efter jul blir det en lika tuff omgång då. Det positiva är att om vi sköter oss och gör det vi ska, kommer vi troligen ha några poäng till godo ner till de övriga lagen. Omvänt vill jag inte tänka på.

2 kommentarer:

Dalin/Lindgren sa...

Tycker det är för dåligt att ni keeprar inte tar er an stöt-säkra övningarna. Förväntar mig faktiskt att ni kommer medverka på dessa framöver. Allt annat borde klassas som att vika ner sig! Kan meddela att dom bränner skönt i benen:) Keep up tha good work! Alltid trevlig läsning!

Nette sa...

Plastbandy??? Det är riktig idrott det!!!