söndag 22 november 2009

Tråkigt poängtapp mot Tyresö

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja så jag skriver bara. Det står en aning still om jag ska vara ärlig även om matchanalyserna kom igång typ tre sekunder efter avblåsning. Kanske var det därför det såg ut som det gjorde - alla sprang runt och tänkte och hann inte med att spela handboll.

Vi gör 37 vilket är bra. Vi släpper in 37 vilket är totalt bottenuselt. Personligen kan jag inte vara nöjd med min insats då jag startar matchen men blir utbytt efter dryga 10 minuter. Jag har då släppt in 10 bollar och haft blott en räddning. Emil kommer in men har inte någon lycka han heller. Försvaret släpper igenom alldeles för mycket och det fantastiska jobb som föranledde segern mot Silwing var som bortblåst. Tråkigt att inte ta chansen när man får den och besvikelsen blir dubbel för mig av den anledningen. För lika känns som en förlust även om vi ligger under med fyra i halvlek. Vi har nämligen två bollar upp hela andra halvan av andra halvlek. Ja, inte hela då förstås eftersom de kommer ikapp.

Det vi måste analysera är den tafatthet vi visar upp stundtals framåt och även i princip hela matchen bakåt. Det blir bättre när Tobbe kommer in som trea i andra och Hampus flyttar över som högertrea. Men som sagt, inte tillräckligt bra. Det händer för lite när det inte går vår väg. Vi fortsätter ta lägen och fortsätter göra mål vilket är bra. Men vi använder inte njurarna hela vägen. Vi stressar bort passningar de få gånger vi vinner boll och bakåt.. ja det har vi ju gått in på.

Mer än så orkar jag inte skriva just nu och mer än så vet jag inte om jag någonsin vill säga om den här matchen. Jag tar inte ifrån Tyresö något alls då jag tycker att de är duktiga framåt och precis lika usla som oss bakåt. Resultatet speglar verkligen matchen om jag får säga det själv. Däremot anser jag att vi ska slå det här gänget i fyra av fem matcher om inte mer. Vi ska vara bättre tränade, bättre handbollsspelare sett till hela laget och bättre disciplinerade i försvaret. Men idag hade vi lika gärna kunnat torska så vad spelar det för roll hur det borde vara när det inte blir så? Nu gäller det att ladda om och göra allt för att trycka dit Tyrold nästa helg. Borta tycks vi ju faktiskt spela något mer avslappnat och det kan ju båda gott.

Vill tacka alla som trotsade regnet och tog sig till Sporthallen en sen söndagkväll. Dryga fem hundra och det var en härlig ljudkuliss vid flera tillfällen. Det låter kanske lite fånigt men jag ser det som en ära varje gång jag får springa in framför er. TACK!

Inga kommentarer: