tisdag 1 september 2009

Veckan hittills

Två träningar har avklarats den här veckan och det märks att vi är inne i en tyngre period nu där det myckna matchandet tar ut sin rätt. Stångpasset idag kändes fantastiskt sporrande men ändå kul att se att de flesta högg tag i vikterna och körde igenom ett pass. Igår fanns det ändå fin anledning till glädje då det var fotboll som uppvärmning! I vanlig ordning vann vi äldre med effektivt spel. De yngre öppnade dock starkt och Victor gjorde en grym kasse från egen planhalva och kort efter det följde Axel upp med ett mål som fick mig att tänka på Zlatans mål mot Ungern i förra VM-kvalet. Men finlir hit och dit vinner sällan matcher och slutresultatet gick alltså i seniorernas favör.

Idag hade vi Asssssssssp den äldre på besök nere i sporthallen. Skulle tydligen lämnas tillbaka nån vev.. Förutom det briljerade han på H6 dagen till ära samt bjöd på en och annan projektil i kontringsspelet. Hann inte ta nåt längre snack med honom men han verkade nöjd och välmående. Märkte inte av att han tagit efter den vackra västgötskan ännu men det dröjer nog inte länge innan han stolt talar på denna sjungande dialekt!

Annars börjar man blicka framåt helgen då vi ska till Eskilstuna för att lira den sista av de tre träningsturneringarna vi har på försäsongen. Förhoppningsvis kan vi vaska fram lite revanschlusta då vi möter Irsta HF i öppningsmatchen - det enda av lagen i serien vi fick däng av i Rudboda cup på Lidingö. Kort efter det blir det Allsvenska Tumba följt av Vålerenga. Tre goa fajter på 7-8 timmar är ju strålande skönt men den här gången är matchtiden åtminstone blott 2 gånger 20. Inte för att det direkt går nån nöd på en annan som bara står i mål, men solidarisk som jag är känner jag ju för mina medkombatanter. Det är dock viktigt att lära sig bära betongkeps nu på försäsongen så att vi orkar prestera en hel säsong. Tror nämligen inte att vi kan vara säkra på att kirra kvalplatsen med fem poäng till godo den här gången, utan det lär bli jämnt in på mållinjen.

Nåväl, das war alles!

1 kommentar:

Roten sa...

Vev???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????