söndag 20 september 2009

Idel segrar!

Det blev en målfest i Spörthallen idag då vi besegrade Cyrus med 36-34 i en något svängig tillställning. De öppnar bra i hårt tempo och det tar tid innan vi får någotsånär grepp på dem bakåt. Framåt ångar vi på riktigt bra hela matchen igenom vilket de 36 målen vittnar om. Tycker dessutom att vi spelar bra försvarsspel under typ 90% av matchen. Problemet är att vi spelar bra försvarsspel i typ 90% i varje Cyrusanfall. Vi är bra med med fötter och händer fram till dess att de ska sätta in skottet och just då känns det som att vi går bort oss en aning varpå de får bra lägen matchen igenom. Det ska dock sägas att de hade ett bra och disciplinerat anfallsspel som inte var lätt att möta.

Men seger som sagt och det är alltid skönt att vinna innan premiären. Hampus gav ett riktigt formbesked idag samt att Axel, Tornler och Germe bjuder på bra handbollsunderhållning. Tobbe och Simon noteras inte för särskilt många mål idag, men sköter sin uppgift bra då de får fart på kulan och serverar lagkompisarna på ett bra sätt. Hampus gör 10, Tornler och Axel 6 vardera samt Germe på 5 mål. Det känns stabilt på nåt sätt då den enda egentliga genomklappningen den här försäsongen kom i första matchen mot HK Country. Hoppas och tror att vi kommer vara bra förberedda till seriepremiär nu på fredag då Lidingö kommer på besök.

Vill ni läsa mer om matchen kan ni gå in på hemsidan (där ni troligen redan varit) för att läsa Stefans matchsnack. Själv tänker jag luta mig tillbaka i soffan med en bytta glass och fira att United visade vilka som är storebror, att Änglarna spöade det där södergänget och att det ÄNTLIGEN ÄR MÅNDAG IMORN!! Puss på er!

Inga kommentarer: