söndag 6 september 2009

Eskil cup dag 2 - Steefan!! Var är pokalen!?!?

Andra och lyckligtvis sista dagen av Eskil cup är nu avklarad och två vinster inkasserades. Skönt värre eftersom man var sådär nöjd med att gå upp tidigt som tusan för att skynda till Mordor och spela. Misstolka mig inte nu; jag älskar verkligen att spela handboll. Men det är lite krämpigt nu efter 15 matcher på tre veckor. Det kommer nästan kännas lite tomt nästa helg då man inte ska upp klockan 07, tvinga i sig stor frukost och hoppa in i en minibuss på väg till nån hall med dålig luft för att lira boll. Eller, NEJ!!!

Idag gör vi hur som helst det vi ska göra nämligen vinna! Först ut mot Silwing går vi ut på 3-2-1 för att störa deras skytte. Eftersom vi fick den lilla b-hallen där kantstrutarna är ungefär lika breda som en sko i storlek 43 är lång, blev det inget vidare utrymme för deras kanter. Inte för våra heller visserligen, men de våra gjorde under på små ytor. Pluspoäng till samtliga men Hampus var den enda riktigt smarta som klev av i första halvlek när han fortfarande var 100%:ig.
Andra kampen blev mot Irsta HF... Nä, men nästan. IVH lyckades spöa dem i matchen innan så vi slapp möta Irsta igen. Kul för oss då vi fick möjligheten att kleta dit ett Allsvenskt lag med 7-8 bollar. Tror inte att de kommer hämta många pinnar i nästa års Allsvenska. Två segrar alltså i vad vi trodde var en b-final. Men det fanns ingen pokal för oss att hämta...

I pausen mellan våra matcher fick vi se damerna lira mot NKIK. Blev stortorsk, men det finns mycket positivt också. Det verkar finnas en fin glädje i laget och stundtals är spelet riktigt bra både framåt och bakåt. Tror och hoppas att laget kan ta ett kliv mot tvåan redan i år, men annars ligger tiden för dem.

Här är det Sven Dufva som gäller och Norrköpingstjejerna kom inte förbi i det här anfallet!

När Tommy ville ha lite behandling av sin nacke var det självklart bar über som gällde. Melkersson behandlar och Germe ger Värme! i en magiskt stund av vuxna män gör saker tillsammans.

Och förresten! För er som glömt: Imorn är det äntligen måndag!!!

1 kommentar:

kapten sa...

Läste på silwings hemsida att vi hade bra och tungt skytte i hampus och TORBJÖRN..... Måste vara Torbjörn Stenmark va , ja vad säger man kärt barn har många namn... Bra andra dag grabbar . syns på tisdag