tisdag 17 februari 2009

tips från målvaktscoachen

Jag har surrat lite med Kenta och Germe om att låta en målvaktstränare dyka upp och ge lite tips. Så var jag inne och läste lite i min förra klubbs gästbok och kom över det här klippet:




Det kan ju tjäna som lite inspiration så länge. Sedan måste jag ju säga att musiken är pricken över i:et!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen lite målvaktsträning där man kan tro att de får ta i lite, våra målisar skulle nog tyvärr inte klara detta och varför inte dådå... Jo vi har en som fick jordens största ajaj sen han räddade en boll med foten, en som är ute och alibikör möbelbussen hela dagarna och till sist en som har lyckats gömma sig i fem år bland allt bagage på Skavsta. Sorry pojkar blir aldrig män av er inte..

pelle sa...

Till Anonym:

känns som att nån är lite avundssjuk på att vi målisar stretchar bort halva fyspassen...

sen gillar jag övningarna som är i den här filmen eftersom man inte behöver sjunka ner intill stolparna hela tiden. jag slår halvt ihjäl mig när jag ska försöka mig på sånt.

Anonym sa...

Ojdå. Modigt att hålla sig anomym med de kommentarerna... Det är inte jag som skrivit i alla fall! ;)

Jag köper gärna in en sådan boll och några gummiband. -Det är bara du säger till Pelle! Titta gärna på det klipp som heter "extremos con gomas" oxå. Man kan lära sig nästan vad som helst med ett par skapliga gummiband! :)

pelle sa...

Germe:

Det är bara att köpa på tycker jag! kan bli något till kommande försässong iaf. Kollade in ditt klipp också och den där tjocke bollrädde killen påminde lite väl mycket om någon jag känner... haha.

glenn sa...

f-n ska det fortsätta så här kan du ju ersätta bloggen med en stor fet länk där det står www.hk71.se på.

skönt att se att det även i den här klubben och i spanien verkar finnas en fin kultur av att behandla målvakter som de subhumana varelser de är. öppna klubbkassan och köp en sån där spansk boll man kan piska målvakterna med. ;) snacka om att förena nytta med nöje.

fortsatt lycka till mot stockholm med omnejd, även om ni inte behöver det.

Anonym sa...

Oj skrev jag ej under, det brukar jag göra men med sådan inside information så borde ni veta att det var jag och dessutom sant

pelle sa...

Till Kanslichefen:

Undrade just om det inte var du! Nu får du öppna börsen och köpa de där prylarna till mig! Den där piskbollen vet jag dock inte om den är så nödvändig.

Till Glenn:

Ja, jag lämnade ju HK71 för att gå till en klubb där jag trodde att jag skulle bli mer uppskattad. Men ack, även här finns föraktet mot oss målvakter - vi handbollens sanna konstnärer!

Anonym sa...

Om det skulle få målvakterna att börja träna så kommer jag köpa in både det ena och det andra.