söndag 8 februari 2009

Seger som smakar smaskens

Ja det blev seger med fem, i en match som var avgjord efter just fem. Då ledde IFK med fem mot ett efter en femomenal matchinledning. Emil Persson storspelar i kassen och framåt ångar de blåvita på med både kraft och finess. Hampus står mycket för kraften medan Tobbe Johansson finessade in ett inspel som hade fått Claes Hellgren att skrika världsklass. IFK leder med 17-8 i paus - trots att Andreas Asp fått rött kort efter en minst sagt märklig incident.

Deras spelare hamnar i en kollision över Asp och gör inget direkt för att ta sig därifrån. Då börjar ett nypkalas som visserligen är lite fånigt men inte så allvarligt. Asp nyper honom i sidfläsket medan deras kille verkar tänkt fel vad gäller händer och bollar i handboll, då hans hand sökte sig lite väl långt söderut. Domaren ser bara det Asp gör och plockar bestämt fram det röda kortet. Jag kan personligen tycka att en tillsägelse hade räckt. Sedan är det ju så grabbar att om ni vill ha er ett nyp rekomenderar jag hotell Best Westerns romantiska weekendpaket på Blommenhof för 1471 kr per person. Då kan ni mysa i en naturskön miljö med tillgång till bastu och pool. Och vem vet, kanske kan det bli ett nyp i den generöst tilltagna relaxavdelningen? Men men, vissa gillar ju att göra sånt där offentligt.

Nåväl, åter till matchen. Andra halvlek börjar på rätt sätt och ledningen ökar till tolv bollar. Men dessvärre börjar lite väl många spelare glömma varför vi leder matchen. Vi slutar göra saker rejält och vi slutar hjälpa Persson i kassen. Trist avlutning på en annars riktigt bra match. Men två poäng smakar mumma och nu kan vi blicka fram emot en riktigt fin fajt mot Eskil på fredag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för det, Percy!
Blir lite nyfiken dock, måste bara fråga. Vad är det som gör att du rekommenderar Blommenhof??? Egna erfarenheter eller antar du bara att det kan vara ett bra ställe??? =)

Anonym sa...

Jag kan skriva under på att det är ett bra ställe, men är du ute efter personliga sponsorkontrakt så får du ta upp det med styrelsen Pelle ;)

pelle sa...

Asp - Hur jag underhåller mina manliga vänner vill jag inte uttala mig om. Jag kan ha varit där; det är allt jag säger.

Germe - Haha, I call it buisness without asking any questions first! Räknar med att få fett med cash för det inlägget. Sedan kan ju styrelsen komma till mig för att äska pengar. Trots allt har jag inget kontrakt!

Anonym sa...

Kontrakterar bara friska spelare, inga aja aj...