fredag 20 februari 2009

Missförstådd...

Jaha, både spott och spe får man när man lägger in lite tips angående målvaktsträning. Alltid ska man behöva gå runt och känna sig missförstådd och ifrågasatt. Kan förstå hur Germe måste känna det när han i försvaret blivit överkörd av spelare som försökt sig på utsida två. Inte nog med att det gör jätteont, man får ingen sympati heller!

Igår på träningen var det en hel del spring i benen tycker jag och trots att vi var få till antalet, hölls fokus på ett bra sätt. Persson satte en definition på att "vara het i kassen" när han fan stängde igen totalt på kontringsövningarna. Själv var jag 2.5 procentig och tyckte att handboll är rätt trist ibland. Tur att det är träning ikväll igen så att man kan höja den procenten lite. Om inte annat får jag väl vända mig till det där 47.5-procentiga jag har i kylen ikväll som tröst... (SKÄMT)

Imorgon är det Tyresö borta och som jag nämnt tidigare är det ett gäng jag inte vet i vilken form de har. Men de har allt att vinna mot oss och sist vi mötte dem hade vi problem helt klart. Grahn var duktig, främst i andra halvlek och jag har för mig att deras keeper gjorde en bra match också. Men det verkar som att vi i IFK har börjat hitta formen igen så förhoppningsvis får vi inte bara två poäng, utan en del plusmål också. Som bekant har ju både Djurgården och Eskil bättre målskillnad än vi.

Nu ska jag njuta av sista dagen på sportlovet genom att spela mer och mer tevespel! Ses i hallen!

Inga kommentarer: