torsdag 26 februari 2009

Inför Djurgårdshof

Dags att ta sig an Djurgårdshof imorn hemma i Sporthallen. Jag tänker inte haka på trenden att snacka ner dem inför den här matchen. Jag tror nämligen att det kommer vara ett taggat och förhoppningsvis väl förberett Djurgårdshof som kommer till Nyköping. När vi slog dem borta sist var det en skön känsla på många sätt. Då var Hofet ett (själv)utnämnt topplag och vi var tippat lågt i serien. Det var dessutom min riktiga debut och segern var otroligt skön. På sätt och vis är det här mötet nästan viktigare än det förra. Då låg det mycket prestige i potten, nu en kvalplats. För oss handlar det om en kvalplats upp till Allsvenskan, och för dem gäller det att hålla sig undan kvalplats ner. Hofet bör nog ta några pinnar till för att känna sig säkra och de har långt ifrån ett lätt spelschema som väntar. De lär därför inte passa på chansen att sno åt sig poäng från oss.

Efter Tyresökampen har vi analyserat det som gick fel och förhoppningsvis kommer vi inte att bli tagna på sängen imorgon. Breiding lär vara en påhittig coach och har säkert några ess i rockärmen. Men vi har slagit alla lag i serien, de flesta två gånger om, och de kommer få slita ont om de ska nå resultat. Faktum är att om vi kommer upp till nivå, kan de slita hur ont de vill utan att få med sig en poäng.

Så jag hoppas att många dyker upp i Sporthallen och hejar fram oss till två poäng! Enligt rykten ska det finnas en del förberett för att det ska bli en riktig publikfest. Vi ses i hallen, HEJA IFK!!

Inga kommentarer: