lördag 7 februari 2009

Extra kul med seger!

I en fantastisk inramning i Malmslätt lyckades Extra plocka två pinnar mot Mjärdevi Lambohov. Första halvlek är riktigt bra och vi har hela nie bollar upp i halvlek. Vi kontrar föredömligt och har bra tålamod framåt. Bakåt jobbar vi helt ok och jag själv får tag i det mesta. Andra halvlek bjuder på större problem. De spelar mer utgrupperat och vi får svårt att pilla in bollarna. Osäkerheten framåt sprider sig till försvarsspelet och vi släpper in både lite billiga och oturliga mål. Domarparet lyckas inte hålla nivån heller och tappar matchen, något som passar dem mer än oss. Ledningen är stundtals nere på två bollar. Men då rycker vi upp oss några snäpp igen och vi vinner slutligen med tre. Bra kämpainsats på alla positioner och alltid skönt med två poäng!

Nu hoppas jag på att A-laget kämpar ner Lif Blå imorgon. Eskil tappade som bekant poäng igår och nu öppnas serien upp en aning. Så vi ses i Sporthallen imorn på den angenäma tiden 19:30 och hejar fram IFK till en ny seger!