måndag 10 november 2008

Pellinho Treijner!

Det höll på att gå riktigt illa idag i början av träningen. Junisarna tog ledningen på fotbollen och höll sin ledning på ett mål fram till 2 minuter kvar av ordinarie tid. Asp - vem annars - tar tag i det och vräker in bollen via HB. 1-1. Ställningen håller sig tiden ut och det blir sudden death. Det böljar en del fram och tillbaka och det kan gå precis hur som helst. Det är då undertecknad kliver fram. Jag har nitiskt skött defensiven men känner att det gäller att lägga allt på ett kort. Smygandes tar jag mig upp och när en retur går rakt upp och ut mot niemeterslinjen klipper jag till för kung och fosterland! På något sätt hinner min projektil studsa två gånger innan den når fram till målet och stolpe in! Japp, the stuff of legends gott folk!

I övrigt var det en bra träning där vi inledde med att prata om Eskilmatchen. Vi är ju inte särskilt nöjda med den även om andra halvlek är ett oerhört uppryck från första. Sitter och tittar på matchen nu när jag skriver och det är en sanslös mängd missade avslut från vår sida. Eller räddningar från Eskils målvakt beroende på med vilka ögon man tittar antar jag. När man ser matchen så här i efterhand tycker jag inte att Eskil är ett bättre lag än oss. De spelar ett bra spel rakt igenom men de gör egentligen inget vi inte kan klara av. Vi själva kommer till många avslut men i första kommer de många gånger för tidigt. Känslan är att det är just deras målis som vinner den här matchen åt dem. Därmed inte sagt att resultatet inte var rättvist. Trots allt är det målen som räknas och Eskil hade dessvärre tre mer än oss.

Nu gäller det att blicka framåt igen. Lif Blå borta på lördag är ingen plockmatch. De har tre hemmavinster av tre möjliga och är säkert revanchsugna sedan förlusten mot oss i Sarah cup. Så det är bara att börja förbereda sig och se till att köra över dem.

Har förövrigt lagt till några sidor i länksamlingen till vänster. Orkar inte lägga till hemsidorna till de övriga lagen då de ligger på vår hemsida. Tog med några bloggar jag gillar och så tycker jag att IFK Tumbas länksamling är outstanding. Inte helt uppdaterad kanske, men den rymmer nog det mesta som har med handboll att göra. Har ni andra tips på nån lämplig länk kan ni lämna en kommentar så tittar jag in den.

2 kommentarer:

Anonym sa...

även en blind höna... ;)

pelle sa...

haha...ni har bara sett början av mina offensvia kvaliteter!