lördag 22 november 2008

Lidingö - IFK 24-35

Man kan skriva utförligt och detaljerat, och så kan man skriva det kort och koncist. Ikväll väljer jag det senare. Vi körde över Lidingö idag och elva bollar var i underkant. Lidingö hängde med i kanske tio minuter där smike fick göra en del svettiga räddningar för att vi inte skulle ligga under. Men efter det handlade det mest om vad resultatet skulle skrivas till. Skönt med två nya poäng och skönt att fortfarande vara obesegrade på bortaplan. Matchens stjärnor var smike i kassen och Asp senior; den senare gör 14 mål idag och har ett äckligt övertag matchen igenom. Lillebror Hampus gör en riktigt bra första halvlek och är värd att nämnas också. Nu blir det banne mig fussball så det står härliga till på måndag!

  • Dagens floppande flipp gör deras straffskytt när han ska lägga bollen över smike från sjumeterslinjen. Det hade han inte mycket för.
  • Dagens snyggaste mål tror jag ändå att Germe gör från nie när han fläker upp den i nättaket - dock i svår konkurrens med Asps knorrar från V6.
  • Dagens "hårdaste" är Dalins avstämda i början av andra. Målvakten hinner gå på skottet tre gånger innan det går in mitt i mål.
  • Dagens divigaste är när Andreas i kontring tar ett svårt läge utsida två istället för att spela in till en fri Svensson. När Svensson påpekar detta svarar Asp: "Jag vet, men jag hade ju inte gjort mål på fem minuter." Märkligt att man gör 14 mål när man har den inställningen... Och ja, han gjorde mål även den gången.
  • En extra eloge till Gee och Behma som skötte det bra på sidan nu när Kenta flytt till England.

1 kommentar:

Anonym sa...

"Jag sa det med blicken i ögat"...=)