torsdag 27 november 2008

Kul med handboll

I skrivande stund sitter jag och svär över vårt kära landslags anfallsspel som är under all kritik. Lyckligtvis är de bra bakåt och Sjöstrand är ju riktigt duktig. Ska inte kommentera hans dialekt, men som Lidköpingsbo ryser man ju lite när Skövdeborna bräker iväg sin västgötska. Polackernas målis är också duktig men han är ruggigt ful. Vet inte om det är en medveten taktik från deras sida att ta ut två monster att ha i kassen. Andremålisen skulle lätt kunna spela Frankensteins monster om man kletar på lite grönt smink. Jaja.

Dagens träning var fartfylld och rolig! För att få möjlighet att kika på landslaget, körde vi tillsammans med B-truppen på deras träningstid - det tackar vi för! Med så många på träning kunde vi hålla ett riktigt högt tempo rakt igenom och det var kul att både spela och titta på.

Vill även lyfta fram Manfred som idag dels drar en underjamare som heter duga, vilket han senare följer upp med ett vikskott a la Dujsjebajev i bortre kryss. Good for you!



Plus blir

3 kommentarer:

glenn sa...

Ryser? Av välbehag då eller? :-)

Hörde att de sa att han hade haft 80 i räddningsprocent i en Elitseriematch. Det är ju helt sjukt. 20 mål på 100 skott, som någon mer pedagogisk än jag reflekterade. Man kan väl räkna med att ca 50 procent av räddningarna är gjorda med "sjunket", några procent tandläkarräddningar och resten ren tur.

pelle sa...

hahaha! om du vill tro det så!

Han kanske inte har mål i mun, men han är suverän i ett handbollsmål. De kan lyfta upp sandström eller palicka hur mycket de vill, men mitt val är sjöstrand av de tre. Någon form av Genzel och tomas svensson i ett. Tror som du att sjunket måste varit inblandat om han ska komma upp i en sån procent.

glenn sa...

såg han igår live mot hammarby och det jag slogs av var att han var så lång. han måste varit +190. trodde han var mindre. han var väl bra i första men i andra hade han inte många räddningar f f a inte högt. lågt tog han det mesta fr 9. did i hear sjunket? yes i did. gött att få dödens blick från blombäck när han tappa in nåt skott ifrån 10 meter. han verkade hälsosamt tjurig när han släppte in mål. sen kom min gamle lagkompis lindblad in sista minuten typ och ja, det är inte klubbens framtid direkt. men han såg grymt fokuserad ut på bänken hela matchen. bajens unge reserv och hjälte från CL kom in i slutet och han var inte nära ett ta något skott. likadant var nån av deras ungtuppar på 9 albin? alfred? eller nåt duktigt värdelös både framåt och bakåt. nån måste ju våga kritisera nåt bajen gör på den här sidan, så jag gjorde det. :-D