söndag 23 november 2008

Germe klarade sig undan

Glömde nämna igår att Germe inte lyckades bli överkörd av Lidingös största spelare. Faktum är att Lidingö inte hade någon överdrivet stor spelare utan verkar ha skött sin försässongsträning på ett bra sätt. Lite besviken är man ju helt klart, men samtidigt är det ju skönt att få vila Stefans kropp. Dessutom finns det gränser för hur mycket tejp och salvor föreningen har råd att lägga på en enskild spelare...

Vet inte hur de andra i laget tänker göra, men själv tänker jag njuta lite till av segern från igår innan jag vänder tankarna mot Swittematchen. Det lär blir den tuffaste bortamatchen den här vändan och en ny topprestation kommer krävas. Resultatetn den gångna omgången gör att vi nu är ensamma på andraplatsen med Eskil inom räckhåll. Men DIF HF är samtidigt bara två pinnar bakom oss, och de har gjort sina på pappret tuffaste matcher. Det är alltså full fokus som krävs för att behålla vår position.

På tal om full fokus undrar man ju lite vad som hände uppe i Robertsfors där Sikeå föll mot Hofet med 13-28 (3-14)! Visserlien tycker jag inte, till skillnad från många andra bloggare, att Djurgårdshof är värdelösa, men Sikeå måste gjort ett riktigt magplask. Nu är det upp till Kroken att försvara den norrländska äran då båda gängen för tillfället ligger sist i serien.

1 kommentar:

Anonym sa...

Inte heller Kroken lyckades försvara den norrländska äran. 30 insläppta på två matcher.

Nu kommer vi!!