onsdag 17 mars 2010

Det närmar sig

Det börjar närma sig helg nu och med den kommer avgörandents stund allt närmare. Blir det vi, Irsta eller Tyrold som nyper den andra kvalplatsen? Fördel Irsta som sagt, men frågan är hur motiverade Djurgaurn är i mötet mot Tyrold. De senare har locka tillbaka kvalitetsspelare och har allt att spela för.

Vi själva möter ett Lidingö som måste vinna för att känna sig säkra att hålla sin kvalplats och inte direktnedflyttas. Det är en match som vi ska vinna 11 gånger av 10 men borta i Lidingö och med förutsättningarna så som de är, tror jag att allt kan hända. Det är bara att minnas årets hemmamatch och den skakiga upplevelsen. Vi är dock mycket bättre nu än då efter att ha spelat ihop oss.

Träningarna har annars varit småsega även om måndagens fotboll var riktigt rolig. De yngre vann på straffar efter nästan en halvtimmes spel. Igår hade vi inte många rätt men det är tufft att träna 16.30 - de flesta av oss får hasta från jobbet och gå rakt in i hallen. Man drömmer lite om proffsliv då.

Men först och främst drömmer jag om att få spela allsvenskt kval så jag ska tända ett ljus för den möjligheten. Imorn är det dags för samtliga att höja sig och visa att vi är ett topplag i division ett. Jag är inte orolig dock; vi brukar alltid höja oss ju längre veckan går och på söndag är vi världsmästare - på gott och ont!

Sedan tycker jag att samtliga IFK:are ska ta sig ner till hallen imorgonkväll för att se damlagets sista match för säsongen och fira dem som seriesegrare! Matchstart är 19.30 och de möter tvåan Irsta. HEJA!

Inga kommentarer: