torsdag 4 mars 2010

bra träning!

Riktigt bra idag av samtliga får jag säga. Det var lite dålig fokus på passen inledningsvis men efter ett snack av Kenta satt det mesta i bröstet. Faktum är att det här är en av de bättre träningarna på riktigt länge och jag hoppas att det är en indikation på att vi är taggade.

På lördag gäller det oehört mycket då vi möter Djurgården. Vi hade naturligtvis hoppats på seger mot Irsta för att på så vis kunna "kosta på oss" en torsk mot seriesuveränerna. Nu har vi inte den lyxen kvar och därför är det bara att gå på knock som gäller! Jag anser att vi har en mycket god chans att ta dem den här gången när de inte ens får lira i sin hemmahall. Men även om serieläget är som det är tycker jag inte att vi bör ha någon större press på oss. Diffarna har gått ut med målet att vinna samtliga matcher och är sannerligen ruskigt nära nu med bara tre omgångar kvar. Det skulle kännas fantastiskt om vi kunde vara gänget som snuvade dem på en perfekt serie. Upp till kamp boys!

För övrigt ryktas det om att IFK hyrt tandemcyklar som transportmedel på lördag utifall vi skulle bli av med 115 000 kr inom en framtid. Så det är bara att bre era egna jävla mackor och smörja kedjorna grabbar. Lyxen med minibussar och matlådor kan vara ett minne blott... ack och ve!

1 kommentar:

glenn sa...

Lycka till!!!!!!!!!!! Kan ju inte vara ovanligt att vinna. Vissa matcher har de ju bara vunnit med ett par bollar mot kanske inte jätteimponerande motstånd.
Var lite sugen på att gå och kolla tills jag såg att de flyttat ut matchen till nån förort. Även om det både står både Västertorphallen och E-dalshallen på DIF:s hemsida (för sthlmare av sthlmare, suck). Med tanke på att t-banan är som den är nu, så är det ju att likställa med en Ola Skinnarmo-expedition att ta sig ut dit.