söndag 22 mars 2009

Skånela IF - IFK 34-39

Så fick vi avsluta med en seger då borta mot Skånela. Det var inte säsongens bäst spelade match från endera lagen skulle jag tro. Den ende som försökte få nerv i matchen var speakern, som inför matchen menade på att det här var en viktig placeringsmatch. Men även han fick väl klart för sig att det inte delas ut tre poäng vid vinst i handboll.

Vi inleder relativt jämnt men så gör SIF ett ryck till 8-4 och man började smått undra om det skulle bli en ny plattmatch från vår sida. Så blev det icke då vi vänder till 13-19 i paus. Där kunde matchen varit avgjord kan man tycka, men vi bjuder in dem i matchen igen och vid ett par tillfällen skiljer det blott två bollar till vår fördel. Men närmare än så kommer inte SIF och slutresultatet skrivs till 34-39 efter att båda försvaren bjudit på lite väl mycket.

Förutom att vi vinner är det positivt att vi löser tvåpunkt på ett bra och lugnt sätt i den här kampen. Kul också att Asp NÄSTAN får göra sitt tvåhundrade mål för säsongen - han gör elva idag och missar med en. Men då har du ju något att sikta på inför nästa sässe, eller hur Asp? Rille gör en bra match på H6 med skarpa avslut från kant och på kontring, samt några läckra inspel. Sedan gör ju Jeppe G, aka Monchi, aka Bruno, tre sköna baljor! Grattis till det!

Tråkigt är dock att Germe fick gå ut efter något anfall med nya skadeproblem. Han har annars sett riktigt ung och alert ut på träningarna i veckan. Hoppas att du läker fort Stefan! Vi kommer behöva dig mot göttelaborgarna på söndag. För nu är det klart att det blir Kärra som första kvalmotståndare. De bli la göööör roligt änna!

Puss på er alla så ses vi på söndag i Sporthallen!

Ps. Du i Skånela som fick rött idag bör kanske tänka över ett och annat...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jo, när man gjorde nr 199 blev man ju utbytt... Tack, Kenta! =)

Kul sen att påpeka för svenklärare Treijner att alert stavis med ett L. Kanske bara ett slarvigt dubbeltryck, om inte så har du lärt dig nåt nytt.

Huvaligen förresten vad söt Göransson var där han satt på reklamskylten till sitt eget solarium. =)

pelle sa...

haha, tack för rättningen. det är så lätt att slinta på tangenterna.

det var ett klart taktiskt byte av kenta där asså. han tyckte väl att du inte förtjänade det eftersom du missade en straff...

ja! göransson har aldrig sett så bra ut på bild tidigare! haha.