söndag 8 mars 2009

Ibland förlorar man, oftast vinner vi - dock ej den här gången

Ja, knapp förlust då borta mot DIF men jag har inget direkt att tillägga än det som står på hemsidan. Det är tråkigt att vi inte är med bättre i fötterna i inledningen. Antar att det blir lite som Eskil hemma då; man kommer nära men inte riktigt hela vägen. Men men, vi har fortfarande goda chanser att klara av kvalplatsen och det är långt ifrån någon panik i leden än så länge. Trist dock att chansen på serieseger nu är helt borta även om den var liten redan inför matchen.

Själv lirade jag ju med extralaget idag mot Finspång. Sist vart det torsk borta, men då hade b-laget bara varit i träning någon månad. Till den här matchen var vi därför sugna på revanch. Finspång hade ett antal borta till den här matchen och möjligen var de inte så taggade att lira en söndagseftermiddag i Nypan. I vilket fall som helst vann vi med 41-9 i något som inte var match egentligen någon gång. Det blev en rätt seg tillställning men klart att det är roligt att bara släppa nie på 60 minuter.

Imorn börjar nästa träningsvecka följt av en av de viktigaste matcherna för den här säsongen. Coach brukar säga att det alltid är nästa match som är den viktigaste; det är inte desto mindre sant den här gången. Vinner vi mot Silwing har vi kirrat kvalplatsen på egen hand med en omgång kvar. Då blir det inte lite fira i Sporthallen på fredag!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Varför skriver du inte om din insats i målet för pelle?? Det är väl värt att nämnas?

pelle sa...

Mja, jo visst gick det bra för mig. Men jag hade formidabel hjälp av försvaret och kan inte ge mig själv alltför mycket cred.

Kul att få vinna stort och att vi alla gjorde en match att vara stolt över!

Anonym sa...

Vi som såg dig på måndagsträningen Pelle tycker nog du gör rätt som tonar ner din insats.

pelle sa...

till Den äldre: haha, då vet jag inte vilka glasögon du hade på dig i så fall. eller glömde du dem helt? Ibland är gammal äldst, men oftast är gammal bara just gammal.

Anonym sa...

En till som har kommenterat Roger Blomqvist på sin handbollsblogg: sofiaravhed.blogg.se