lördag 28 mars 2009

IFK Nyköping - Den riktiga framtidsklubben!

Imorgon är det alltså dags för första sammandrabbningen mellan oss och Kärra i kvalheat numero uno mot Allsvenskan. Vi är så förberedda som vi kan bli, även om vi har krämpor på en del spelare. Men det kan jag tänka mig att Kärra har också efter en lång tuff säsong. Innan fredagsträningen hade vi en kortare genomgång av vad vi tror att vi kommer få möta, men i slutändan handlar det om oss själva. Var och en av oss måste nu börja fokusera och visualisera segern så att den kan bli verklighet imorgon.

Vad jag har förstått kör Kärra runt på relativt få spelare och då gäller det att springa med dem. Vi måste få tag på dem bakåt och trycka på allt - inklusive när de har gjort mål. Kärra är obesegrade på sin hemmaplan så det är nog säkrast att vi får med oss några plusmål tills att vi åker ner till Göteborg.

Men vi har som sagt inte legat på latsidan den senaste veckan utan ägnat oss åt att gå igenom kontringsspel, spel i 6-5 och försvarsspel. Vi har även tränat in något som vi tror kan bli handbollens svar på hockeyns "The flying V" som Mighty Ducks körde i en Disneyrulle för ett stort antal år sedan. Denna nya rulle har ännu inte givits något färdigt namn utan går under benämningen "Projekt X". Eftersom vi räknar med att den kommer bli lika ostoppbar som Tranan i Karate Kid, ger jag här ett smakprov. Vi har givetvis förbättrat den till närmast perfektion sedan det här filmades in men det ger en tydlig bild på hur framtidens handboll kommer att se ut.



Där här ni det gott folk: framtidens handboll! Se nu till att pallra er ner till Sporthallen imorgon och heja fram oss till seger. Och har ni inte köpt förköp så se till att vara där i god tid - imorgon lär det bli lapp på luckan!

IFK HEJA!!!

Inga kommentarer: