söndag 11 januari 2009

Rapport från norr del 2

Igår fick jag hållas på halster innan jag fick reda på resultatet på matchen. Idag fick jag löpande uppdateringar till mobilen, samt att samma meddelanden lades ut på hemsidan. Tack för det Anne! Det var helgrymt med liverapporteringar, men inte desto mindre nervöst! Matchen slutade med seger 34-31 för de blåvita sörmlandskrigarna efter vad som beskrivs vara en riktigt bra handbollsmatch.

Man kan ju inte annat än önska att man hade fått vara med om den här resan där vi kniper fyra pinnar och kopplar ett ordentligt grepp om kvalplatsen. Det är faktiskt så, att i den släpande tabellen ligger IFK nu på förstaplats för första gången under hela säsongen! Bara det är värt ett extra hipp, hipp HURRA. Det vore därför inte helt fel om Swittegrabbarna kunde kleta dit en seger mot Eskil på tisdag.

Jag har inte pratat med någon av spelarna annat än via sms, men ett bra referat finns redan på hemsidan. Kul att höra om Tobbes fina försvarsspel som trea. Överlag har många spelare fått spela på ovana positioner i helgen och gjort det mycket bra. Dalin har briljerat på kanten, Simon och Tobbe har lirat centralt bakåt och Tobbe även som m6. Enligt uppgift ska Dalin ha gjort en japanknorr i den här matchen. Via sms fick jag det här av Dalin: "Pass från Simon, hängandes drar man med sig målvakten till höger och KNORRAR runt han på vänstern. Som taget ur en skolbok. Hihi" Ja, vad säger man? Sedan kan man ju inte annat än imponeras av Andreas Asp som dyngar in 16 bollar! Sex är på straff där han är 100%:ig. Hampa gör sju spelmål vilket också är riktigt bra.

Ledigt nu imorn och så drar handbollsveckan igång på tisdag igen. Och som alla riktigt bra handbollsveckor, inleds även denna med FUSSBALL!!!

Inga kommentarer: