tisdag 27 januari 2009

Källman får tre svalor!

Ja, så var VM över för Sveriges del. På vissa tycktes det att VM tog slut redan mot Ungern, eller kanske redan mot Frankrike. Att tappa matchen mot Ungern var rätt kass, men att tappa segern mot Slovakien hade varit lägre än Glocalnet (börjar bli en sliten klyscha det där..).

I IFK gäller det också att motivera oss och höja oss några snäpp inför kommande omgångar. Ledigt i helgen och då gäller det att vi är dubbelt hungriga mot Lif Blå söndagen den åttonde. Liffarna besegrade Silwing borta med stor marginal och dessförinnan har det varit någon seger och några knappa förluster. Räkna med att de är sugna på att ta poäng i Sporthallen; läget i tabellen gör ju att de börjar få kniven på strupen.

Vi själva siktar nu närmast på att säkra kvalplatsen, men har självklart inte gett upp tanken på serieseger. Eskil ser dock ruskigt starka ut. Var och såg matchen igår i Eriksdalshallen mellan just Eskil och serieTREAN DIF HF i vad som tydligen var en seriefinal mellan de två bästa lagen... Det var ingen temporik historia men Eskil imponerade med bra försvarsspel. De borde också ha dragit ifrån med så många 6-5 spel de hade, men de hade fasligt svårt att göra något kreativt en man mer. Diffarna höjde sig visserligen och det var nerv mot slutet. Men som vanligt håller Eskil undan och vinner.

Jaja, det åt sidan nu. Troligen blir det så att jag gör comeback på söndag med det där extralaget! Foten är inte helt ok än och jag ska överleva torsdagsträningen också. Körde idag och det funkade godkänt, men då fick jag ingen besvärande boll på fossingen heller. Jag lyckades m.a.o. att hålla mig undan bollarna, vilket är imponerande för en målvakt. Ska bli duktigt kul att dra på sig en matchdress igen.

Inga kommentarer: