torsdag 29 januari 2009

Asp - Tobbe 1-0

Donnerstag och träning som vanligt. Körde mitt andra pass idag och det gick hyggligt. Kände mig extra välkommen efter att ha fått två bollar i skallen och en på kulorna - jorå, det är skönt att vara tillbaka i träning. Fokus idag var individuella avslut, kontringsövningar och så tvåmål på slutet.

Dagens händelse sker i en av kontringsövningarna där en skytt ska lossa av från mitt9 och sedan ska en kantjamare dra iväg på kontring på motsatt mål. Tanken är att målisen då ska dra det kastet. I ett av de sista avsluten går Tobbe upp från mitten och tar i från tårna, med Asp d.ä. som täckande försvarare. Tommy Dee löper ut från kanten och väntar på boll från Persson i kassen. Så blir dock icke fallet ty Aspen måtte ha tagit Karlssons klister på nävarna då han LIMMAT Tobbes skott från en meter. En bedrift som heter duga och Dalin kunda bara tacka och buga, då bollen kom som gjutet i bröstet. Tobbe får nog skramla ihop lite slantar och hosta upp en back av den finaste malt-,jäst-, och humleblandning han kan finna. Ingen fulöl här inte!

1 kommentar:

Anonym sa...

Va kul det är att läsa bloggar ibalnd... =) Jodå, Tobbe och jag ska nog ta en kort sväng ut ikväll iaf och då ska det smaka gott med lite gratisöl.