torsdag 8 januari 2009

Läget i laget inför Norrland

Har varit nere på träningarna i veckan men än så länge kan jag inte delta själv. Det är galet hur sugen man blir när man hamnar vid sidan av. Men det är ju lyckligtvis många andra som tränar i laget och under veckan har det både varit bra och dåligt på träningarna. Vissa sekvenser ser lysande ut medan vi i andra lägen har svårt att dra fem pass i rad.

Laguppställningen drogs efter tisdagsträningen, men eftersom jag har minne som en guldfisk vågar jag inte skriva dit den här ifall den blir fel. Det blir nog inga större överraskningar, men är ni intresserade lär Germe lägga upp den på hemsidan. Kul är att Gee har tränat i veckan, och att skadeläget verkar vara någorlunda under kontroll. Två matcher på kort tid lär ju ta ut sin rätt. Verkar vara lite osäkert med Smike i kassen dock då han tydligen åkt på lite feber under natten som var. Det är bara att krya kapten och sova bort febern i bussen upp!

Det är två tuffa matcher som väntar dels på grund av det täta matchintervallet, men även då man har en lång resa bakom sig. Det känns dock som att lagledningen och då främst materialansvarig har fixat bra hotell till laget. Vi hade problem med båda gängen från norr innan jul och det lär ju inte bli lättare nu. Hoppas och tror att vi är tillräckligt ödmjuka inför uppgiften och tar med oss fyra poäng hem. Men det är en match i taget som gäller. Först ut mot Kroken gäller det att vi tuffar till oss bakåt. Men når vi den nivå som Krokens F97/98 nådde tidigare i år bör vi dock ha en god chans att vinna matchen. Och efter den segern tar vi Sikeå av bara farten!

Önskar er stort lycka till boys! Hoppas på glada besked under helgen.

Inga kommentarer: