söndag 3 maj 2009

Årsfest

Ja, just nu är man en sliten krigare efter vaborgsfirande i Uppsala följt av årfest med IFK. IFK firade 105 år och trots att det är både en fotbolls- och handbollsförening var det betoning på handbollen. Årets kompis fick syskonparet Johansson varsitt av och det är de väl värda. Årets spelare blev föga förvånande Andreas Asp efter sin insats.

På tal om Andreas vet jag ännu inte var han hamnar nästa säsong. Han har ju haft lyckade träningar med IFK Skövde och besök hos klubbar söderut väntar också. För er som inte läser Sörmlands Nyheter kan jag ju hälsa att Andreas tog hela Skövdetruppen på fysisk styrka som på kondition...

Vill tacka för en bra fest på Tellus igår hur som helst. Det var god mat, fina sånger och trevliga tal. För att inte förlora sponsorintäkter väljer jag att inte visa några bilder från gårdagens tillställning.

Jaja, men nu ska jag försöka bli människa igen. Det är i skrivande stund 16 minuter kvar på semifinal 5 mellan bajen och AHK och de senare spelar ut Hammarby totalt. Skolådan är tokhet och man drömmer lite om att få en sida till i sporthallen att fylla på våra matcher. Men redan nu i nästa handbollsmagasin står de ju om vårt fantastiska matcharrengemang!

Inga kommentarer: