tisdag 19 maj 2009

Pass nr 5 och 6

Kapten var på mig här att det inte får missas i uppdateringen. Tänkte att nu när ni sett hur en vecka ser ut behöver jag inte skriva om allt. På tal om Kapten hörde jag idag på träning att han är klar för ännu än säsong vilket känns jävligt stabilt! Frågan är om han platsar nu när jag och Emil dyngar på med fysen. Fast, det är väl inte i gymmet det avgörs i slutändan. Vilket är tur för mig så vek som jag känner mig för tillfället..

Gårdagens pass var nog ett av de bästa jag deltagit i. Fysdelen var jäkligt fokuserad och de som tittade in genom fönstren på Tessins idrottshall fick se ett furiöst tränande IFK. Det var alla möjliga och omöjliga övningar på balansplattor, mattor och pilatesbollar. Det följdes sedan av intervaller om fyra gånger åtta minuter. Men när vi kommit in efter fjärde röt Tommy Dee till och manade på oss att ta en sista vända runt. Det är svårt att beskriva med ord men föreställ er en Silverrygg, dvs. en stor jävla alfahanne till gorilla, som slår sig för bröstet, bryter bambustammar och skriker igång ett gäng chimpanser. Några vågade inte och gick för att stretcha, men jag kände mig tvungen att lyda efter en sådan mäktig manifestation av manlighet.

Den extrarundan satt skönt i lår och vader inför dagens handbolls- och gymträning. Tyckte det gick hyfsat bra på handbollen ändå även om tempot var lägre idag. Fyspasset bestående av bänkpress, dips, frivändningar och benböj var dock riktigt drygt idag. Jag var först in och sist ut ur gymmet, men inte för att jag körde mest...

Åker hem nu på torsdag så då blir det ingen uppdatering. Men ni kan lita på att jag kör skiten ur mig där hemma i väst. Litar på att ni gör detsamma boys!

IFK HEJA!

5 kommentarer:

smikel sa...

Tackar pelle för uppdateringen. Bloggen skall väl inte dö bara för att serien är slut. Kankse blir av med kaptens bindeln nu när Tommy D ryter i så hela tessin fältet stannar upp. Keep up the good work guys.
Ps: Jag tjuv tränar lite hemma perra DS:

pelle sa...

hehe. jo, kenta sa att du höll igång! ska bli glatt när du ansluter. lovar att hålla igång bloggen i sommar även om det kanske inte blir skriverier dagligdags.

Och du är alltid kapten i mina ögon!

Anonym sa...

Vilka vek ner sig då och orkade inte köra mer?????????

pelle sa...

De får förbli lika anonyma som du!

Hamp the Champ sa...

Jag vek ner mig och det ångrade jag inte. Par-stretchning är härligt.