lördag 16 maj 2009

Reflektion

Det pågår ett mindre verbalt krig mellan H43:s Axnér och Rustan i Sävehof. Den senare fick ett inlägg upplagt på HEH:s sida där han ifrågasätter Axnérs rätt att ifrågasätta honom själv. Varpå Axnér nu ifrågasätter Lundbäcks ifrågasättande av hans ifrågasättande. Hänger ni med? Jaja, inte nog med det så har även HEH:s Marcus Haglund också valt att ifrågasätta Axnér och fungerar lite som en partisk domare i fallet. Allt är mycket underhållande att följa och det är klart sandlådenivå på det hela.

Vad är då min reflektion? Jo, varför vet ingen det här utanför den nördiga handbollskretsen? Varför står det inte stort i Aftonblaskans sportskvallersidor om hur några av handbollsveriges största profiler går lös på varandra? Tydligen är handboll en sådan ointressant sport att inte ens det gottiga skvallret tas upp i sporten. Tänk om Stefan Rehn skulle gå lös på Zoran Lucic eller HV71:s Kenta Johansson öppet skulle kritisera Jörgen Jönsson. Då hade vi fått läsa om det i veckor framöver. Den här smått variga konflikten får alltså inte ens en dödsannons i nån av sportblaskorna. Vi måste få bättre ambassadörer för sporten och mitt tips är nu att Axnér skjuter Rustan i huvudet så att det blir lite rubriker. Eventuellt finns det bättre lösningar på längre sikt, men det här kan vara en snabbt sätt att skapa intresse. Allt efter devisen: All publicitet är bra publicitet!

LÄNK: Axnérs blogg
LÄNK: Rustans inlägg
LÄNK: Haglunds inlägg

1 kommentar:

smikel sa...

Vad hände med pass nr 5 perra.... måste ju hålla koll på dig hur stark du kommer att vara när jag kommer ned till träningen efter sommaren. Så att man känner igen dig menar jag.