lördag 16 januari 2010

Till dig Veronica!

Ah, det har bara gått nån timme sedan senaste inlägget men det är svårt att släppa den sköna känslan från matchen igår. Sprang på det här från sörmlandsradion också där ni kan höra vad Simon har att säga om matchen.

Vill även passa på att tacka publiken för fint stöd ännu en gång. Tror att vi bjuder på rätt fin underhållning när vi vinner matcherna på det här sättet. Lif Blå, Rimbo och nu Tyrold måste vara bland det fräckaste man kan se som supporter där hemmalaget går segrande ur gastkramande bataljer. Sedan att det blir jämnt på grund av slarv och dåligt spel är ju lite tråkigt. Men jag tycker Simon säger det bra i radioklippet där han menar att Tyrold och vi är så pass jämna att det kanske inte är dåligt spel enkom från vår sida som gör att de kommer närmare. Tyrold är bra hela matchen igenom och det är så små marginaler i handboll som bestämmer utgången.

Hoppas att fler dyker upp om två helger när vi tar emot Silwing på hemmaplan. Vinner vi borta mot Tyresö på tisdag har vi ju ett kanonläge att bita oss fast där uppe. Det ska bli en grymt kul handbollsvår i Nyköping!

Avslutningsvis vill jag ägna gårdagens seger till Veronica - denna fagra blomma - som styr och ställer så att våra hemmamatcher blir till de festliga tillställningar som de är. Merci ma chérie!

Inga kommentarer: