tisdag 8 maj 2012

Tränarnas All Star Team 2011/2012

Då har det blivit dags att redovisa tränarnas framröstade All Star Team för den gångna säsongen i division 1 norra. Det var, som ni kanske märkte, svårt att hitta en vinnare på V9-positionen efter tränarnas röster. Där fick en omröstning avgöra som gjordes här på bloggen. Vad gäller tränaren i detta All Star Team röstade några tränare på två tränare vilket jag släppte igenom men detta var ändå inget som avgjorde till vinnarens fördel. Han hade nämligen vunnit ändå. Här har ni resultatet:

Jonatan Eriksson i HK Country fick 50% av rösterna.

Petter Holmberg i Ricoh HK fick hela 92% av rösterna.

Roger Järeholm i Ricoh HK tog en säker plats med sina 75% av rösterna.

Jämnt värre med tre spelare på 25% var men Johan Brun i Tyresö IF vann omröstningen.


Här har ni alltså omröstningen som visar att Tyresö IF:s Johan Brun fick flest röster av er läsare.

Markus Berg Loen i HK Silwing/Troja blev utsedd till All Star Teams M9:a.

På V6 tog Tyresö IF:s Mattias Landgraff platsen i All Star Team.

Mannen med de grymma utkasten, Tobias Olsson i HK Eskil, blev målvakten i All Star Team.


Stefan Karlsson ledde HK Eskil till serieseger. Nu belönad han med en plats som tränare i All Star Team, av tränarna själva. Till skillnad från varje spelarposition som hade 12 röster (från 12 tränare) fick tränarpositionen in 15 röster då tre av tränarna röstade på två stycken. Men oavsett detta var Stefan en klar vinnare.
 
 
 

8 kommentarer:

Stocken sa...

Tycker man borde ha med bästa försvarspelare också....

Söderberg sa...

Där skulle det bara förmodligen blivit lite svårare för tränarna att rösta eftersom de flesta säkert bara sett ett lag två gånger. Lättare med det offensiva då de har en massa mål att gå på vid röstningen. Men klart jag hade kunnat slänga med den frågan!

Anonym sa...

Undrar var Calle Andersson i RP IF tog vägen i denna omröstning. Tar stort ansvar bakåt och gjorde en del mål i anfallsspelet. Dessutom en stöttepelare för RP under hela säsongen.

Rolf Vestberg sa...

Såg din lista på unga spelare och blir imponerad.Då jag av erfarenhet vet hur dåligt de "stora" föreningarna i Stockholm scoutar spelare så borde de verkligen sätta sig och gå igenom listan. Vilket grymt underlag för deras verksamhet, dock så är jag tveksam till om de är intresserade!!! Du är ju värsta agenten.

Söderberg sa...

Kan bara instämma att Calle var oerhört nyttig för RP. Men jag hade inget urval av spelare utan tränarna fick rösta helt fritt.

Söderberg sa...

Tackar, Vestis! :-)

Rolf Vestberg sa...

Det var ju så här HIF och "Nollan" gjorde HIF bra och värvade rätt. Man tog ut den bästa spelaren i varje åldersgrupp från mellansvenska distriktet och satte ihop ett lag.
Tobias Karlsson 81:a
Lukas Karlsson 82:a
Nicklas Grundsten 83:a
Mikael Apelgren 84:a
Johan Henriksson 85:a
Daniel Båverud 86:a
Pava Johansson 87:a
Kalle Ström 88:a
Smart va! De borde fortsatt med denna strategi trots att Staffan kom och "Nollan" gick.

Söderberg sa...

Skapliga lirare du radar upp där, Vestis. Den gången gick det ju väldigt bra får man lov att säga med facit i hand. Och visst är det så att man behöver plocka in några som är 17-20 år och låta dem fortsätta utvecklas i en elitmiljö, annars finns ju risken att utvecklingen stagnerar.

Nu vet jag väl mest bakgrunde beträffande Lukas och han var tidigt med i ungdomslandslagen och då är det kanske inte så svårt att satsa på en sådan lirare. Samtidigt behöver man inte spela i ungdomslandslag för att nå långt. Se på Lövgren, haha.