onsdag 9 maj 2012

Mycket på gång i HK Eskil

Det står nu klart att målvakten Tobias Olsson lämnar HK Eskil för spel i Skånela IF. Jag kan inte nog tjata om Olssons utkast men för mig känns det som att han kommer ha ett av de bästa i hela Elitserien. Ska bli grymt kul att följa laget kommande säsong. Hans kontrakt är skrivet på två år.

I HK Eskil öppnar denna övergång upp för målvakten Anton Ydrefors, som visserligen spelat i 16 av de 22 matcherna men som kanske inte fått de stora rubrikerna eftersom Olsson alltid varit överjävlig, åtminstone mot oss. Jag tycker i alla fall att Ydrefors är en ytterst kompetent målvakt, av det jag sett, men nu är det också så att HK Eskil är på väg att värva Daniel Johansson från LIF Lindesberg. Snacka om konkurrens för Ydrefors - igen.

Eskilstunalaget ser även ut att få några förstärkningar bland utespelarna. Ekuriren skrev igår att Henri Auer och Tomas Tverin (bägge Djurgårdens IF HF) är på gång samt även Daniel Johanssons tvillingbrorsa Mikael.

Om jag inte är helt ute och cyklar har tvillingbröderna tidigare spelat i HK Eskil, samt Guif också förstås. Detsamma gäller Tomas Tverin. Vad gäller Henri Auer vet jag bara att han spelat med Guif. Hur som helst är det aldrig fel med spelare som tidigare varit i staden och lirat.

5 kommentarer:

Anonym sa...

varken micke eller danne har spelat i Eskil, utan i HK City. båda har dock tränat med klubben från och till!

Söderberg sa...

Så var det ja. Tack!

Jonathan sa...

Fast jag är rätt säker på att Micke har spelat åtminstone en halv säsong i Eskil.

Jonathan sa...

Edit:
Kan vara så att han spelade med Eskil i Åhus Beachhandboll och det var där jag fick bilden av Micke i Eskilkläder ifrån.

Anonym sa...

Så var det med Djurgården som i di "tio små negerpojkarna" finns det nått kvar eller är det dags att kasta in handuken ?