tisdag 2 december 2008

De yngre uppträder allt äldre

Idag var det lite av juniorernas dag på träningen då många av oss äldre var förhindrade pga. jobb eller småskavanker som behöver vilas bort (jobben behöver inte vilas bort, där slappas det tillräckligt). Germe och Gee var iofs två lysande undantag, och den senare såg verkligen inte ut att klaga då han fick gå ut en hel del på nie och dynga. Eftersom han tidigare dragits med knäproblem har det varit riktigt kul att se honom träna både igår och idag - bådar gott inför framtida matcher. Kan förhoppningsvis skicka en illavarslande signal till hans forna klubb Sikeå inför lördagens drabbning.

Det har hur som helst varit två temporika träningar där måndagen fylldes av fotboll och fys. Gubbsen håller i sin långa vinstsvit men jag tycker att de yngre kommer närmre för var gång. Vi äldre saknar dock viktiga pjäser både i defensiven som kapten, samt på mittfältet i Dalin. Blir spännande att se om vi håller hela vägen till juluppehållet!

Ett juluppehåll som närmar sig med stormsteg och där vi har två viktiga matcher kvar. Vi pratade igenom matchen mot Switte idag och vi hade mycket positivt att säga. Vår första halvlek är riktigt bra och enligt statistik har vi blott sex tekniska fel sett över hela matchen. En annan intressant aspekt är att vi har sju utvisningar i matchen och enligt uppgift är det även vad Switte hade. Läser man vad de har att säga om matchen får man annars intrycket att de allena drabbades av de två extremt hårt och frekvent blåsande domarna. Dock spred vi ut våra lite bättre och slapp därmed röda kort. Vad som också diskuterades var just hur vi i matchen blir farliga från samtliga positioner och att trots utvisningar och punkt på bl.a. Hampus, fortsätter vi att göra mål. Det bådar också gott inför de nästkommande kamperna. På torsdag och fredag blir det nya friska tag och på lördag smäller det i los Hallos des Sportos!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Alla vet ju innerst inne att jag är seriens bästa 9:a ;)
/Geee

Anonym sa...

Det finns ju en klar chans att de äldre helt utan arbete klarar av att hålla sviten vid liv med tanke på måndagens framfart Pelle... ;)

-och märkligt att det tog sådan tid ändå innan du högg Gee!

pelle sa...

haha. no pain no gain! även om det uttrycket förmodligen inte riktigt syftade på den smärta jag ådrog mig i måndags... men man måste våga för att vinna och allt det där.

men lite ångrar jag ju mig eftersom jag fortfarande linkar runt...