tisdag 9 december 2008

fixa ditt eget jävla fika!

I går hoppade vi måndagsträningen och körde ett teoripass, vilket innebar att vi såg på en inspelning av sikeåmatchen. Vi har många som är småslitna och då kan det smaka bättre med lite pepparkakor istället för helkontringar. Vad vi kom fram till efter att ha sett matchen igen håller jag hemligt, men visst fanns det lite att diskutera. Heta diskussionsämnen som hur Rille lyckades flippa deras 170 cm långa keeper i armhålan, eller om hans lobb tog i ribban eller ej, fick dock ej sin lösning. Lyckligtvis har Rille även knorren i registret, med vilken han fick avsluta målskyttet med.

Eftersom det inte blev någon träning, och därmed ingen fussball, var det många som trodde att den skulle bli av idag. Men ack så vi bedrog oss. Eller blev vi bedragna!? Snarare det senare tror jag. Därför dröjer det till nästa måndag innan vi kan få ett svar på veckans frågeställning(förutsatt att vi vinner mot kroken vill säga). Det är ändå skönt att en så stor procent tror på oss äldre.

Nästa besvikelse kom när tisdagsfikat var BORTGLÖMT!!! Ingen fotboll efter vinst och sedan ingen tisdagsfika till matchsnacket. Den huvudskyldige hade visserligen med sig bulle och kaka igår, men det är ingen ursäkt. Lyckligtvis ilade en god samarit iväg och löste det åt oss. Men jag antar att eftersom vi är ett lag, så får vi hädanefter fixa vårt eget jävla fika.

I övrigt var det en helt okej tisdagsträning där tempot hölls genom hela passet. Och som vi är inne på under snacket idag, är det en positiv anda i truppen. Även om vi blir trötta och får lite stryk, eller ser en passning gå utanför sidlinjen, biter vi ihop och kör på istället för att klaga. Då blir det roligt att träna i längden!

Inga kommentarer: