tisdag 8 december 2009

Time flies!

Nästan en vecka gången utan något skrivet och jag ber om ursäkt för det. I och med gångna helgens spelledighet blev det inga matchreferat eller inlägg inför match och jag orkade inte med att skriva efter torsdagens träning. Passade istället på att dra till Uppsala för lite samkväm på fredagen.

Men nu är det ny vecka och nya träningar. Det har varit mycket matchspel vilket är jävligt roligt men även lite fys inbakat i det. Det har lirats fotboll och det har lirats sitthandboll med jämna resultat i båda "grenarna". Det blev lika tror jag mellan gamla och unga i måndagens fotboll medan vi gamla lyckades visa vilka som är bäst på att sitta ner och spela handboll. Vet inte om det är en bedrift att yvas över men vinst är vinst och smakar mumma! De yngre har ju fan spottat upp sig och vinner nu på tok för ofta när vi lirar fotboll. De tycks ha fått domaren på sin sida också för jag anser att Kenta blåser deras väg alldeles för ofta.

Rimbo hemma nu på fredag då och ser man till tabellen blir det en riktigt tuff uppgift att lösa. Normalt ska vi vara starka på hemma men det har gått knackigt där också. Tror vi behöver släppa lite på kraven och gå ut för att ha roligt. Det finns inget roligare än att vinna så varför inte ta en skalp på fredag? Nu kanske jag får äta upp det här, men mitt intryck är att Rimbo är svaga i defensiven men helt ruggiga offensivt. Ifjol minns man segrar med uppemot 60 mål gjorda så det gäller att stå upp bakåt. Framåt har vi flera starka kort att förlita oss på och på en normal dag ska varken utgrupperade eller sex-nollförsvar var något problem. Det handlar om att skapa en positiv bild och sedan bara ösa på. Fan gubbs, vi har ju som roligast när vi bara lirar och inte tänker på alla måsten hit och dit. Det är alltid en fröjd att gå ner på handbollsträningarna för att höra tugget och kasta boll med grabbarna. Nu gäller det att stå upp för varandra och smälla på bakåt. Då kommer Smike eller Emil att storspela och så kontrar vi in lätta baljor. Svårare än så är det inte!

Då jag dessvärre ska på begravning på fredag kommer jag inte att närvara vare sig på torsdagens träning eller fredagens kamp men jag uppmanar alla nyköpingsbor som läser bloggen att dyka upp på fredag och skrika fram killarna! Själv får jag bänka mig framför liverapporteringen men kommer säkert vara lika nervös där. Kommer det inget inlägg på ett tag vet ni alltså varför den här gången.

HEJA IFK!

Inga kommentarer: