söndag 20 december 2009

Läsarbrev

Helgen svischar förbi här i Lidköping och jag kan tänka mig att det ser likadant ut i Nyköping eller övriga Sverige med för den delen. Har dock hört att det står still på Skavsta samt på vägarna i Skåne.

Tänkte presentera ett läsarbrev idag. Jag skriver inte ut riktiga namn eller orter så eftersom det då kan gå att lista ut vem det är och kanske göra livet surt för den personen. Nätmobbing är ju ett problem i dessa dagar vilket kanske Brejding kan säga nåt om i sin blogg. Han verkar ju dock ha kommit på fötter igen och skrev i torsdags en summering av säsongen. Men åter till ämnet. Först ut är Kalle 6 år som undrar hur mycket man tränar i division ett.

Hej Pelle!

Jag tyker värkligen at din blog är jätebra ock jag lär mig både hannboll ock at stavva! Nu öndrar jag hur många gågner mann måste träna i väckan när mann spellar i divisijon ätt????

Hällsningar kalle säx år gamal.

Ja, först och främst då Kalle får jag tacka för berömmet och kul att du lär dig så mycket av mig. Det var inte för inte som jag valde att bli lärare trots allt! Hur mycket man tränar i division ett beror helt på lagets ambitioner och även möjligheten att få halltider. I Nyköping har vi fyra handbollspass i veckan samt två inbokade styrkepass. Andra lag kan ha så få som två gemensamma pass i veckan men får då lita på tidigare träning och erfarenhet för att hänga med. Men träning ger färdighet Kalle, så det gäller att hänga i om man vill bli bra! Lycka till!

Ja, det var första mailet och om ni har frågor som rör IFK Nyköping eller annat ni tror jag kan svara på, får ni gärna höra av er till min mail. perkabalos@spray.se Fick några frågor om julklappsrim och tänkte att jag kunde hänvisa till nedanstående klipp för inspiration. Mycket nöje!


Inga kommentarer: