torsdag 16 april 2009

Typ slut på det roliga nu.

Idag var sista gemensamma handbollsträningen innan försäsongen drar igång på riktigt. Den elfte maj sätter sedan träningen igång med fyra dubbelpass. För mig gäller det att köra igång med en förförsäsong eftersom jag lär dö på första passet annars. Var ute och sprang i måndags och har fortfarande krämpor och blåsor. Tydligen var det inte alls en mil jag sprang heller - sprang ett gult varv som jag tyckte aldrig tog slut...

Vi hade fint besök på träningen form av en kille som lirat V6 i Sikeå tidigare säsong och jag hoppas att han trivdes. För att han skulle känna sig hemma lät jag honom få några mål också. Det är en sån kille jag är ni vet.

Efter träningen ordnade Rolle och Håkan ett RIIIKTIGT fint tårtkalas där tårtmakaren tryckt lagfotot på tårtorna. Gee fotade så jag hoppas kunna lägga upp en bild på de magniFIKA skapelserna sedan. För nu när vårt kval är slut kan det ju inte finnas nåt roligare än att få se tårtor med lagfoton på.

Såg förresten att Kärra tryckte Heid rätt duktigt igår. Nog skrev jag att det var så jag önskade ske, men det är lite motigt också. "Det borde varit vi", skvalpar runt i huvudet. Men nu är det inte vi så det är bara att önska Kärra fortsatt lycka till. Djurgauurn hoppas på en bättre bortamatch och de har allt att vinna där. Nån IVH:are skrev i deras blogg att de (dvs. IVH) bara behöver hålla normal Allsvensk klass för att slå Diffarna. Det är säkert sant, men hade IVH hållt normal allsvensk klass under hela säsongen hade de inte behövt kvala nu. Jag vet faktiskt inte vad jag hoppas på för utgång där. Någonstans känner man ju att om DIF och Kärra vinner sina respektive matcher så ligger vi verkligen inte så långt ifrån.

Som slutkommentar kan jag säga att jag inte tog något av tårtan. Den såg ruggigt god ut, men i min satsning på .. eh handbollen valde jag att tacka nej. Det har alltså inget med att få en något sånär het kropp till Valborgsfirandet i Uppsala att göra. Valborg är annars en viktig del av tränandet inför årsfesten som går av stapeln den andre maj så därför vill jag ju ha en formtopp om två veckor.

Ha det nu kanon allihop!

Ps. Till styrelsen: IFK:s fotbollsdamer får åka till Barcelona på träningsläger. Vart kommer vårt träningsläger att hamna? Ds.

2 kommentarer:

Anonym sa...

tack för ett sansat, lagom seriöst och kul bloggande hela säsongen. Hoppas på fortsättning!!

pelle sa...

tack själv! jag lär fortsätta blogga även kommande säsong lite beroende på vad jag får för roll i laget antar jag. ni får hålla utkik under sommaren också då jag säkert kommer med delrapporter från försäsongsträningar, förmodade träningsläger i spanien und so weiter.