söndag 29 augusti 2010

Tunga matcher igår samt tung skalle idag!

Ligger fortfarande i soffan och slickar såren efter helgens cup samt påföljande festligheter. "Man är inte 20 längre" är en tanke som rullat i skallen under dagen. Typ den enda faktiskt.. Men jag ska försöka skriva något om gårdagens två matcher också. Vi inledde med en match mot Mantorp som till i år gått upp till division ett södra. Vi var klart aggressivare i försvaret och jobbade mer för varandra. Dessvärre räcker vi inte riktigt till men det ska också sägas att vi gick runt på många spelare. Torsk med en boll tror jag.

Mot Hallby hade vi med oss Micke Gee samt att vi coachade mer för att vinna. Det blev en intensiv fight där vi efter en svag inledning faktiskt hade en god chans att knipa en seger. Det ska också sägas att Hallby var klart bättre den här helgen mot förra. Vi förlorar slutligen med två bollar efter lite väl chansartade passningar från mig bland annat. Ändå var det svårt att vara helt missnöjd då det var en markant attitydförändring jämfört med Eskilmatchen.

Damerna vann övertygande mot Mantorp men jag missade matchen mot Hallby och vet faktiskt inte hur det gick där. Av det jag har sett tycker jag att de ska vara nöjda med sin insats. Förlust mot seriekollegan Eskil, men de senare vann även mot division ett-laget hallby och var riktigt bra. Det ska bli spännande att se våra damers framfart i serien i år.

Jag hoppas och tror att alla berörda har varit nöjda med cupen. Själv tycker jag att det är vettigt med endast tre matcher så att man kan få ut mer kvalitet. Jag bävar nästan inför nästa helg där jag tror att det är fem matcher som väntar. Man är som sagt inte 20 längre... Vill avsluta med att tacka alla som har ställt upp och gjort Tellus cup så bra! Alla damer i kiosken, samt alla ni som hjälpt till med matservering och dylikt. Det har varit kanon!

Inga kommentarer: