onsdag 11 augusti 2010

Nytt på spelarfronten

Vid det här laget känner säkert de flesta till det, men sedan i måndags är det klart att Andréas Asp kommer spela med oss i höst. Det har tisslats och tasslats om det ett bra tag, men nu är det alltså klart. På frågan varför han återvänder till IFK sa han bara: "Vi har handbollssveriges snyggaste målvaktspar!" Och så log han lite sött och blygt.

Oavsett anledning innebär det en helt ny dimension i vårt spel. Särskilt bakåt kommer vi få chansen att ta del av Andréas kunskaper och styrka. Tillsammans med Micke Gee kommer vi ha seriens bästa treor vilket förhoppningsvis ger en stabilitet som sprider sig till hela försvarsspelet. Det innbär också att vi får kanske seriens bästa startsexa. Nu hoppas jag bara att Tobbe Johansson beslutar sig för att köra vidare med oss också för att ge oss lite mer bredd och spets.

Kan även meddela att det redan nu har sett bra mycket bättre ut på träning. Vi har ett helt annat kampmoment på träning och kvaliteten är hög. Det ska bli ett roligt handbollsår igen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

gott att det löste sig. Kommer bli 2 roliga matcher i år igen!

Anonym sa...

och om fem år kommer han tänka: "tänk om..."

pelle sa...

Ja, han kommer tänka: "Tänk om folk kunde sluta lämna anonyma kommentarer och istället stå för sina åsikter!"

Men jag kan tänka mig att det kommer se likadant ut om fem år... Om ni inte har Sörmlands Nyheter och kan läsa hans tankar där, så ska jag försöka få in en intervju med honom här på bloggen snart. Där kan han då delge er sina tankar om varför han valde att komma tillbaka.

och till helahallen: det lär bli grymma fighter helt klart!