fredag 27 augusti 2010

Trist inledning på Tellus cup...

Veronica tycker att jag skriver för lite här i bloggen, men just i skrivande stund önkar jag nästan att jag inte ens hade den här bloggen. Då hade jag sluppit att plita ner rader om vår usla match mot Eskil i inledningsmatchen av Tellus cup. Allt det vi hade förra matchen saknades idag. Bakåt saknades djupledsjobbet samt den aggressivitet som ledde till segern mot Linköping, det jävlaranamma som gjorde att vi tröttkörda höll jämna steg med Hallby i 45 minuter.

Eskil spelade däremot ett bra och tajt 5-1 försvar där vi hade klara svårigheter. Jag tycker att vi söker spela för mycket boll in i mitten. Vi tappar bredden och farten och kör för mycket en och en. Sedan räddar deras målvakter bollarna medan jag och Emil hade klara svårigheter med den uppgiften. (Hur svårt kan det vara liksom?)

Damerna stod upp bra mycket bättre i sin match mot Eskil. Där fanns det fart länge i anfallet och de kom i bra lägen. Eskil får utdelning av en punkt på Joline Asp och genom ett effektivt kontringsspel håller de undan. Tycker dock att tjejerna ska vara nöjda med sin insats!

Såg även matchen mellan Mantorp och Hallby och de senare spelade avgjort bättre den här matchen jämfört med förra helgen. De har ett rakt och enkelt spel, men de gör det jäkligt bra. Minns inte siffrorna, men det var nog dryga tio mål och det var i underkant sett till matchutvecklingen.

För vår del gäller det att ladda om och komma igen imorn. Vi möter Mantorp vid 11-hugget imorn och Hallby vid 16. Kom ner och heja vettja! Sen måste ni ju köpa biljetter till "landskampen"!!! 10.30 är det biljettsläpp till årets match i Nyköping. 150 pix per plåt och då får ni se Sveriges största handbollshjältar beträda Sporthallens golv. ETT MÅSTE!!

Inga kommentarer: