onsdag 24 februari 2010

Drrrrrrrrräääp!

Det börjar närma sig fredag och den oerhört viktiga matchen mot Irsta HF hemma i Sporthalsen. Vad man kan läsa sig till kommer Irsta med en supporterbuss och redan i dagarna har en Facebooksatsning gjorts för att locka folk till matchen. Normalt sett har vi ju runt 4-500 skrikhalsar i hallen så det ska nog bli stämning!

En rolig inramning är dock inte mycket värd om vi inte ser till att plocka två pistoler. Irsta är ett formstarkt lag och ett gäng man aldrig kan räkna ut. De gånger jag mött dem så har de haft en enastående förmåga att bita sig fast i matcher och äta sig ikapp stora underlägen. Jag kan inte på rak arm peka ut deras största hot då de är ett kollektiv. Dock har vi haft svårt för deras snabbe M9:a och deras växelspel med kanterna. Men vi har ju självklart inte pratat om det på träningarna.

På tal om träningarna så har de varit lite loja i inledningen av veckan och ibland tror jag att det där med matchlediga helger mer förstör än gynnar. Lätt att tappa tempo och det är livsfarligt nu när det börjar dra ihop sig. Alla har bekant slagit alla (förutom obesegrade DIF) och det räcker med en skitmatch nu på slutet för att kvalplatsen ska vara bortom räckhåll. Men det gör ju det hela desto roligare! Inför den här säsongen tappade vi flera viktiga kuggar men tack vare gott kunnande och god moral på de som är kvar, har en tunn trupp lyckats hänga med i toppen ännu ett år. Nya spelare har klivit fram och nu på fredag ska det blir fest. Jag hoppas verkligen att vi tar med oss det vi pratade om efter tisdagsträningen och riktar in oss på en duktig fight och att den fighten börjar redan på torsdagsträningen. Alla lag är slitna så här sent på säsongen och vi är inget undantag. Den här jävla snön gör att man blir galen, det är segt på jobben, kärringen klagar över att man är borta och tränarna gnäller för att man inte ger 100% i varje sekund. Men jag tror att det bara är att titta på kompisen bredvid dig för att känna lusten att ge allt och lite till. Alla i laget går genom samma sak och det är tillsammans, och för varandra som vi ska spöa skiten ur Irsta på fredag! Dags att dra på sig blåstället gubbs och blåsa på!

Ps. Själv började jag tjyvladda redan idag med en avslappningsmassage på ett av stadens hotell. Helt insmord i liniment fick jag ligga där och gå igenom matchsekvenser. MYS! Ds.

3 kommentarer:

Anonym sa...

går tyvärr bara sådär med supporterbussen 20 pers men alltid något!
Väl mött imorgon!

pelle sa...

Ni är så välkommna oavsett hur många ni blir! Hoppas på en grym fajt med bra stämning. hej så länge!

germe sa...

insmord Pelle. Då trivs du va? ;)