fredag 5 juni 2009

Celebert besök i Sporthallen!

Fredagsträning med start klockan 18 är ingen favorit, men vi var ändå hyfsat många där. För att fylla ut leden lite lånade vi in en landslagsspelare som gångna säsongen spelat i Viborg men som enligt Sörmlands Nyheter kommer spela i FC Köpenhamn kommande säsong. Som vanligt har SN fel...

Ja, Lukas var nere på träning idag och därför hade vi även lite publik. Eller så var de nere för att spana in Tommy Dee som gjorde sitt sista uppträdande i Sporthallen som ogift. Jo då, det kom allt några drömska suckar från småflickorna när Tommy drog av sig tröjan. Av en händelse tog Lukas av sig tröjan samtidigt, men det var nog bara ett sånt där sammanträffande.

Efter uppvärmning var det spel mest hela träning där vi inledde med 3-2-1 försvar. Måste säga att det såg klart mycket bättre ut nu än tidigare. Farten var klart godkänd också även om försvarsspelet blev lite lidande mot slutet av träningen. Jag fick inte ta ett enda jävla skott av Lukas och det kommer jag ju att grina över i helgen. Men samtidigt förstår jag ju att om han gör mål på mig hela tiden förtjänar han ju sin landslagsplats. Själv försöker jag få Asp att höra ifall IFK Skövde behöver en småtjock målis om/när Johan Sjöstrand lämnar. Jag har ju redan försprång på dialekten och spelet lär väl komma allteftersom.

Nu har vi en hel ledig helg att sitta hemma och fasa över måndagens korta intervaller. Mycket nöje!

Inga kommentarer: