torsdag 11 juni 2009

Back att Tessin

Tillbaka i träning igen och tillbaka på Tessin. Ett relativt litet gäng idag igen, men så är det väl dagen innan studenten antar jag. I vilket fall körde vi på bra vi som var där, men inte FÖÖÖR bra. Samtidigt får det inte bli för mycket lök heller. Svår avvägning det där.

Styrkan följdes upp av långa intervaller med fokus på den aoeriöörioba kapaciteten. Jag riktigt kände hur kroppen ökade syreupptagningen. På sista intervallen valde jag, Tobbe och Hampus oss för att riktigt ta ut oss och ändrade därför vår runda. Vi plöjde Nyköpings gator upp och ned och vi kom in i ett riktigt (delfin)stim. Vid ett tillfälle var vi så trötta och desillusionerade att Tobbe fick för sig, att vi istället för att springa, var inne hos Veronica och tittade på handbollen. Vi andra såg det då plötsligt också, och blodsmaken i munnen byttes ut mot en smak av skumgodis. Konstigt att trötthet kan påverka kroppen så kraftigt. När vi kom tillbaka hade de andra löpt färdigt och vi tog då en behövlig stretch.

Imorn är det student och då blir det att damma av studentmössan och ta sig runt till lagets 90:or! Jag själv kommer troligen känna mig en aning gammal då studenten känns minst sagt avlägsen numera. Men jag är en ung 82:a lyckligtvis!

4 kommentarer:

Germe sa...

hmm... tror jag behöver forska i hur den där sista intervallen gick till egentligen. Kanske ligger det mer sanning i det där om skumgodis än vad man vill ge sken av? :)

Utan att veta bättre säger jag ändå bra jobbat återigen på träningen!!

Hampz sa...

Jo, nog smakade det skumt i munnen iaf.

Veronica sa...

Det låter som "skumma" kvarter!!!

pelle sa...

haha. skumma kvarter helt klart! känner dina grannar faktiskt Veronica - paret wellsjö. jobbar ihop med henke.