torsdag 15 april 2010

IFK avslutar med klass

Ja återigen fylldes sporthalsen av glada IFK:are för att hedra alla ungdomsspelare och ledare. Ungdomslagen radades upp och alltifrån bollekis till tonåringar slöt upp. Det var flera lag som placerat sig högt upp i seriesystemen och det tycks som att återväxten är god. Hoppas vi får behålla alla unga talanger! Eftersom jag är helt senil kommer jag inte ihåg alla lag och spelare som fick speciella priser, men handboll är en lagsport och alla ska ha en eloge för sitt slit.

Sen avslutades hela kalaset med en brutal handbollsfight mellan ett ihopkok av dam- och herrseniorer mot flickor födda -98. För att skipa rättvisa ställde den omutbara Veronica upp. Men så omutbar verkade hon inte vara när sedan matchen drog igång. Gång på gång vart vi seniorer bortdömda och vid tillfälle fick tjejerna tillbaka bollen efter en komplimang. DOMARSKANDAL!!!!! Men faktum är att vi troligen inte hade lyckats ta hem segern ändå för tjejerna krigade på ruggigt bra. De var lite nervösa i början, men när de väl kom igång var det bara ett lag på banan. Vår coach Hassel gjorde ändå allt för att vinna och i sann Kenta-anda tog vi ut målvakten och satte in en extra.. ja målvakt faktiskt. Resultaten uteblev dock och i ren frustration ( vilken sort vet jag ej ) flög Hampus på domaren och för sin påsättning fick han rött kort.

Men riktigt stort grattis till årets värdlag och kvällens vinnarlag flickor -98 för en god kamp och en bra säsong! Och till er andra IFK:are vill jag ännu en gång tacka för stöd både för våra unga och för oss seniorer. IFK HEJA!

1 kommentar:

Rött kort sa...

bästa referatet hittills !