torsdag 31 mars 2011

Riktigt bra träning

Ja, idag var det taggat så in i helvete på träningen! Fart och fläkt i princip hela vägen trots en inlagd försvarsövning. Det känns som att vi börjar känna av allvaret och att det är dags att leverera. Vi får hoppas på en härlig urladdning på lördag! Jag själv körde en tre-fyra "Brejdings" idag på träningen och höll bra nivå, och även Emil hade bra perioder. Bra det, för Kenta menade att jag och Emil kanske får dela på ansvaret på lördag. Vi provade det i träningsmatcherna mot Tyrold och sista matchen gav bra resultat. Min känsla är att om vi är lika taggade bakåt som orangea laget var, spelar det ingen roll vem av oss som står - det blir bra ändå. Hoppas vi kan hålla samma fokus och intensitet på lördag för då blir vi svårslagna.

***

Tråkig nyhet är att Chrille Wålinder trampade snett och det såg inte bra ut. Hoppas att han kryar snart för det är en kille med potential.

***

Tråkig nyhet nummer två är att Jepsson med största sannolikhet inte kommer att vara tillgänglig för kvalet. Rille har sänt iväg lite frågor till honom så vi får säkert mer klarhet där. Men han har opererats idag och de plockade en del av menisken vad jag förstår. Två veckors sjukskrivning och han får inte träna tungt förrän efter det. Håll utkik efter intervjun med honom här på bloggen lite längre fram!

Inga kommentarer: